Hekimlik alanında en son teknolojiyi takip ederek veteriner hekimliğin öncülerinden olan Vethouse Pet Sağlık Merkezi tecrübeli ekibiyle hayvan ve toplum sağlığı için 24 saat hekimlik hizmeti vermektedir.
 
18 yıllık geçmişe sahip olan kuruluşumuz, Türkiye’de birçok ilke imza atmıştır. Vethouse Pet Sağlık Merkezi 9 ayrı, bağımsız havalandırma sistemiyle tüm alanları kontaminansyonu engelleyecek şekilde dizayn etmiştir. Bütün havalandırma sistemleri filtrelenerek ve hava kanallarının içerisine hidrojen peroksit ve UV'den geçirildikten sonra tüm bu bağımsız alanlara verilmektedir. Kirlenmiş hava aynı şekilde dış ortama verilmeden önce hidrojen peroksitlenerek dış ortama verilir. Dünya standartlarındaki ameliyathanemiz özel havalandırma sistemi sayesinde toz filtre, hepafiltreden geçirildikten sonra hidrojen peroksit ve UV ile steril edilip ortama veriliyor. Her ameliyat sonrası bu steril alanlar ozonla şoklanarak tam steril alan sağlanmış olur. Ameliyathane hazırlık ve Ameliyathene girişi tam hermatik kapılarla diğer ortamlardan tam anlamıyla sızdırmazlık sayesinde ayrılmış olup cerrahi operasyonların güvenli ve tam steril şartlarda yapılmasına olanak sağlayan Türkiye'de Veteriner Hekimlik sektöründe bir ilktir.
 
Vethouse Pet Sağlık Merkezi kendi oksijenini üreten ve aynı zamanda oksijen merkezi sistemi ile tüm alana oksijen sağlanılmaktadır. Yüksek konfor ve güvenlikte kurulan merkezimiz enerji kesintisi hem jenaratör hem de merkezi USP ile tam güvenlik sağlanmıştır. 
 
Ameliyat odalarında ve hasta giriş çıkışlarının olduğu diğer hijyenik alanlarda dahi NASA sertifikalı Ecoquest hava temizleme cihazlarıyla hava ve ortam sterilizasyonu sağlayan Türkiye’deki ilk veteriner sağlık merkezidir.
 
Hastalarıyla yakından ilgilenen ,tecrübeli, hekimlik alanındaki gelişmeleri takip eden takım ruhuna sahip hekimlerin oluşturduğu merkezimiz tüm sağlık hizmetlerinin yanı sıra koruyucu hekimliğe de önem vermektedir.
 
Vethouse Pet Sağlık Merkezi olarak amacımız , hastalarımıza ,en gelişmiş sağlık ekipmanlarını yüksek beceri, şefkat duygusu ve hayvanın yaşam hakkına saygı ile destekleyerek kaliteli hizmet sunmaktır.Hasta bakım standartlarında sürekli gelişim sağlamak ve bu gelişimi sürekli eğitim ve teknolojiyle daha ileri düzeylere taşımaktır. Merkezimizin alt yapısını oluşturulan bu sistemleri ve veteriner hekimliğin kutsallığını gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmaktır. Hekimlik alanındaki son gelişmeleri sürekli takip ederek ve ileri teknoloji ekipmanlar kullanarak veteriner hekimlik mesleğini daha ileri ve çağdaş seviyelere ulaştırmaktır.